11 Nisan 2022 Pazartesi

Binance referans kodu: YZMGX1JY - Binance referans kimliği nedir?


Bitcoin'in ilk ortaya çıkışından bu yana çok şey değişti. Binlerce coin, token ile bambaşka bir sektör oluştu. Bu sektöre kripto para borsası dendi. Öyle ki geleneksel borsalardan daha fazla ilgi gördü. Çünkü burada volatilite daha yüksek. Bir anda çok kazanmak mümkün olduğu gibi büyük kaybetmek de mümkün. Binance de kripto para dendiğinde akla ilk gelen büyük borsadır. Kripto parayla ilgilenen hemen hemen herkesin bir Binance hesabı vardır. Binance'in bizim için bir diğer avantajı trbinance.com'u Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için açmış olması. 

Eğer sizler de ilk defa Binance'e üye olacaksanız kayıt formunda referans kimliği bölümü göreceksiniz. Referans kimliği yani referans kodu olarak YZMGX1JY girip üyelik formunu tamamladığınızda referanslı üye olacaksınız. Bu bizim binance global referans kodumuzdur

Binance global referans kodu: YZMGX1JY 

Eğer Binance şirketi olan trbinance.com'a üye olmak isterseniz bunun için de trbinance üyelik formunda referans bölümüne A9J5U1K3 kodunu girebilirsiniz. 

trbinance.com referans kodu: A9J5U1K3

Binance global dediğimiz hepimizin bildiği https://www.binance.com/tr linkinden ulaşılan, dünyaca kullanılan ve uygulaması da bulunan borsadır. Tr Binance ise trbinance.com sitesinden erişilen ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet veren Binance Türkiye sitesidir. trbinance.com'da her ne kadar bazı coinler bulunsa da biz bu siteyi genellikle para yatırma - çekme işi için kullanıyoruz. Buradan Binance global'e aktarabiliyoruz ya da Binance global'den buraya aktarma yapıp bankaya çekme işlemi gerçekleştirebiliyoruz. 


Nedir bu Binance referans kimliği? Davet kodu ne işe yarar?

Referans kimliği, referans kodu ya da davet kodu olarak isimlendirilen bu kodu girip üye olduğunuzda bundan böyle yapacağınız işlemlerde komisyon indirimi kazanırsınız. Borsalar coin alım satımı gibi işlemlerde komisyon keserler. Binance referans kodu girerek üye olduğunuzda ise bu komisyon daha az olur. 

Binance sitesine direkt aşağıdaki referans linkinden de ulaşabilirsiniz:

https://accounts.binance.com/tr/register?ref=YZMGX1JY

Ayrıca üye olduktan sonra işlem ücretlerini bnb ile öde ayarını yaparak ve bir miktar bnb bulundurarak işlem ücretlerini daha da aşağıya çekmek mümkün. 

Genel Uyarı: Kripto paralar risklidir. Yüksek kazançlar gibi yüksek kayıplar da olasılık dahilindedir. Daima araştırmanızı yapın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...