4 Mayıs 2022 Çarşamba

Mexc Davet Kodu - Mxc Referans Kodu: mexc-200



Mexc global referans (davet) kodu: mexc-200

https://play.acast.com/s/mxc-mexc-davet-kodu-ile-avantajl-uyelik

Mexc referans kodu - mexc referans bonusu - mxc davet kodu

Daha önce adı mxc olan borsanın adı mexc olarak değişmiştir. Mexc borsası ünlü kripto borsalardan biridir. Kripto borsalarla tanışmış çoğu kişinin yolu Binance'ten geçer. Fakat bir süre sonra Binance'teki coinlerin pek kımıldamadığı görülür. Nadir zamanlar dışında gerçekten Binance'teki coinler %20 gibi artar ya da azalır. Çünkü Binance'te listeli coinlerin çoğu market cap bakımından şimdilik doygunluğa ulaşmışlardır. Yeni bir boğa sezonu ile piyasaya bol para girmediği sürece buradaki coinlerin çok fazla katlamayacağı düşünülür. Fakat Mexc ve diğer borsalarda daha düşük marketcap e sahip coin ve tokenler bulunmakta ve bunlardan bazısı kısa sürede katlayabilmektedir. Elbet bu her zaman böyle olmaz. Çoğu zaman buraya girecek tüm coinlerin katlayacağı düşünülüp yatırım yapılır ve aylarca dibin dibi görülür. Bu yüzden her zaman diyoruz, daima araştırmanızı yapın.


Mexc Davet kodu nedir, ne işe yarar?

Mexc borsasına ilk üyelikte referans kodu - davet kodu istenmektedir. Mexc referans kodu nedir, ne işe yarar? Bu kodlar kişiye komisyon indirimi sağlar. Hangi borsaya üye olursanız olun bir referans kodu almaya çalışın. Çünkü bu size bir şey kaybettirmeyecektir, aksine komisyon indirimi kazandıracaktır. Mexc davet kodu ile referans kodu aynı şeydir. Mexc global bir borsa olduğu için "mexc global" olarak da bilinmektedir.

Mexc davet kodu nereden nasıl alınır, nerede yazar?

Mexc global referans (davet) kodu: mexc-200

Yukarıdaki mexc-200 kodunu üye olurken davet kodu bölümüne yazıp kaydolduğunuzda referanslı üyelikten faydalanabilirsiniz. Dilerseniz referans linkine tıklayarak davet kodu bölümüne otomatik mexc-200 yazılmasını sağlayabilirsiniz. Referans linki:https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-200

Uyarı: Kripto paralar genel olarak riskli kabul edilmektedir. Yatırımlarınıza dikkat edin, çok kazanabilir, çok kaybedebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...