24 Mayıs 2022 Salı

Terra Luna ne olacak? Delist olacak mı? Lunacoin eski yerine gelir mi?

Geçtiğimiz günlerde ünlü kripto para birimi Terra Luna büyük çöküş yaşadı. Ayrıca UST stabil coini de bundan nasibini aldı. Terra Luna 100 dolarlardan şimdiye neredeyse 100 bin kat düşüş yaşadı. Birçok yatırımcının parası yok oldu. Doğrusunu söylemek gerekirse Terra'nın bir daha eski seviyesine bu arz ile gelmesi imkansıza yakın. Fakat düzenli yakımlar olursa ve ekip dürüst davranırsa bu seviyeden 10 ile 100 kat arası yükseliş matematiksel olarak mümkün. Peki olur mu? 100 bin kat düşmüş bir coin için kesin konuşamayız. Bu noktada iş bir tür kumara dönüyor aslında. Ekip belki buradan biraz ileriye taşır diyerek küçük miktarlar deneyen çok kişi var. Fakat bizce bu biraz kumar ve yatırım yapacaksanız dikkatli olun. Bazı intihar haberleri alıyoruz ve insanların varını yoğunu tek coinlerde tuttuğunu görüyoruz. Bu çok riskli bir işlemdir. Lütfen kripto para borsalarının kayıplarını farkında olun ve yükseliş umuduyla gireceğiniz tutarların hayatınızı sekteye uğratacak miktarlar olmasının önüne geçin. 

Terra Luna'nın delist olması durumu şimdilik olmasa da ipin ucunda olduğunu belirtmek gerekir. Binance bir günlüğüne delist edip yeniden listelemişti. Terra sahipleri yükümlülüklerini yerine getirmezlerse eğer diğer borsalardan da delist edilme durumu olabilir fakat bu konuda da kesin konuşamayız. 

Terra Luna birçok borsada bulunmaktadır. Aşağıda yer alan referans kodlarını kullanarak bu borsalara üye olabilirsiniz. 

Binance referans kodu: YZMGX1JY

Mexc global davet kodu: 16aEB

Kucoin global davet kodu: H4aH8w

Gateio global referans kodu: 3332792

https://play.acast.com/s/referralcode

https://play.acast.com/s/gateio-referral-id-gateio-referral-code-3332792

Uyarı: Kripto paralar risklidir. Büyük kazançlar gibi büyük kayıplar da daima olasıdır. Yatırımlarınıza dikkat edin. Yazımıza konu olan kripto paralar ve borsalar yatırım tavsiyesi değildir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...