18 Nisan 2022 Pazartesi

Gateio referans kodu nedir? Gate.io yönlendirme id ile kayıt olmanın ne faydası olacak ki?



Gateio yönlendirme id nedir?

Gateio yönlendirme id diğer bir adıyla referans kodudur. Ve hatta davet kodu da denmektedir. https://www.gate.io/tr/signup/3332792 linkine tıkladığınızda otomatik olarak Gateio referans id bölümü  3332792 yazacaktır. Eğer yazmazsa kendiniz manuel olarak  Gateio referans kodu olarak 3332792 girebilirsiniz. 

Gateio referans kodu: 3332792

Gateio referans kodu ne işe yarar? 

Gateio yönlendirme id ile üye olduğunuzda yapacağınız işlemlerden komisyon indirimi kazanırsınız. Yani referans id girmeniz sizin yararınızadır. Girmediğinizdeyse daha fazla işlem ücreti ödemek durumunda kalırsınız. Tabii ki seçim sizindir. Gateio referans kodunu üye olduktan sonra silemez ya da değiştiremezsiniz. Sonradan referans kodu ekleme yoktur. Bu sebepten üye olurken buna karar vermeniz daha iyi olacaktır.

Konu bu kadardır. Aşağıdaki yazı anlamsız sözcüklerden oluşmaktadır. Arama motorlarının spam sitelere toleranslı davranmasını protesto etmek amaçlıdır (aynı zamanda arama motorlarında çıkıp çıkmayacağımızı test edeceğiz). Okuyup zaman kaybetmenizi istemeyiz. Gateio yönlendirme id (referans kodu)arıyorsanız yukarıdaki 3332792 kodu girmeniz yeterlidir. 

Saçmalığın Başlangıcı

***************************************

Gateio referans kodu hayatın neresinde yer alır?

Gateio referans kodu insanın anlam arayışında büyük bir yer tutar. Kimim ben, nasıl var oldum, bu hayatın anlamı ne sorusuna bir de gateio referans kodu nedir, nerededir, nasıl alınır sorusu eklenir. Ve insanın yolculuğu tam da bu noktada başlar. Kişinin içsel yolculuğuna bir de gateio referans id arayışı eklenir ve yol boyu bu referans kodları aranır. 

Gateio yönlendirme id'ye sahip olmamanın belirtileri nelerdir? Tedavisi nasıldır?

Ateş, eklem ağrısı, öksürük değildir bu belirtiler. Bu belirtilerin en barizi daha fazla komisyon ödemek zorunda kalmaktır. Eğer lüzumundan daha fazla komisyon ücreti ödemişseniz derhal bir "gateio yönlendirme id" kuruluşuna başvurun ve size reçete edecekleri referans kodu olan 3332792 'yi şevkatle alıp ilgili bölüme yazın. 

Gateio referans kodu girmek günah mı?

Oldu olacak Gateio referans kodu girmek orucu bozar mı deseydiniz bir de, bu soruyu görmemiş olalım.

Gate.io yönlendirme id girmek kaç para?

Ne biçim sorular sormaya başladın sen. Robot olduğundan kuşkulanmaya başladım. Yönlendirme id girerek paran gitmez, ödeyeceğin komisyonlar daha az olur, çok işlem yaparsan ya da büyük işlem yaparsan bu komisyon ücretlerinin etkisini muhakkak hissedersin. 

Noldu ya profil fotoğrafın gitti?

Garip sorular sormaya başladın çünkü.

Dostoyevski mi Tolstoy mu?

Dostoyevski

Dostoyevski yaşasa kripto paralarla ilgilenir miydi? Gateio sitesine üye olur muydu?

Bence kripto paralardan başını kaldıramaz, poocoin grafiği izlemekten gözleri kör olurdu. Gate.io sitesine üye olurken de muhakkak bize uğrar ve "gateio yönlendirme id istiyor dostum, sende var mı?" derdi ve biz de seve seve verirdik. 

Sence de biraz ileri gitmiyor muyuz?

Zaman ileri akıyor, geri dönemeyiz artık.

Bana son kez gateio yönlendirme id'yi anlatır mısın?

Petersburg'un ruh titreten soğuklarında köprünün üzerinde gördüm onu en son. Durup öylece nehri izliyordu. Yanına sokulmak ve bana bir kod verir misin demeyi istedim. Ama garip bir şekilde gidemedim ve o günden beri daha fazla komisyon ücreti ödemek zorunda kalıyorum. 

****************************************

Uyarı: Kripto para birimleri ve borsaları risk teşkil edebilir. Yatırımlarınıza dikkat edin, üzüleceğiniz miktarlarla bu piyasaya girmeyin, zengin olacağım diyerek girdiğiniz bu yoldan borç batağıyla çıkmayın, iyi kalın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...