11 Nisan 2022 Pazartesi

Gateio referans kodu - Gateio yönlendirme id nedir? Ne işe yarar?



Gateio borsası üye olurken gateio yönlendirme id istemektedir. İsterseniz bu bilgiyi girmeden de üye olabilirsiniz ama gateio yönlendirme id girmeniz durumunda avantajlı olursunuz. Çünkü bu şekilde komisyon indirimine hak kazanırsınız. Borsada yapılan her işlem için ücret kesildiğini düşünürsek ne kadar indirim alabilirsek o kadar iyidir. İşte gateio borsasında bu indirimi kapmanın yolu gateio yönlendirme id girmekten geçer. Yönlendirme id diğer bir ismiyle yönlendirme kimliği, ayrıca referans kodu anlamına gelir. Yani burada istenen bilgi "referans kodudur", bir diğer adıyla davet kodu.

Gateio yönlendirme id: 3332792

Gateio'ya üye olurken yönlendirme id bölümüne 3332792 yazarak üyeliğinizi tamamladığınızda referanslı üye olursunuz. Gateio sitesinden üye olacaksanız eğer direkt bu linke https://www.gate.io/tr/signup/3332792  tıkladığınızda referans bölümü doldurulmuş olacaktır. 

Özetle referans kodu ne işe yarar sorusunun cevabı komisyon indirimidir. Hangi borsaya üye olursanız olun bir referans kodu girmeye çalışın, bu sizden hiçbir şey kaybettirmeyecek aksine indirim kazandıracaktır. 

Üye olduktan sonra daha az komisyon ücreti ödemek için komisyonları GT ile öde ayarı yapabilirsiniz. GT, Gate.io'nun kendi tokenidir ve bir miktar bulundurup "işlem ücretini gt ile öde" ayarı yapıldığında daha az komisyon ödenmesine imkan verir. 

Gate io borsası güvenli bir borsa mıdır?

Gate.io borsası ile şimdiye dek bir sorunumuz olmadı. Genel olarak güvenli kabul edilir. Fakat kripto paraların tabiatı gereği riskli olduğunu da kabul etmek gerekir. Örneğin Terra Luna çöktüğünde hiçbir yere hesap soramaz olduk. Binance dahil olmak üzere Gateio borsalarının da yarın ne yapacaklarını bilemeyiz. Şmdilik genel izlenime göre hareket ediyoruz. Yani kısacası bu piyasanın bazı risklerini kabul edip az tutarla giriyoruz. Size de hayatınızı etkileyecek tutarlarda yatırım yapmanızı asla önermeyiz. Bu bahis, geleneksel borsalar, kripto para borsaları dahil olmak üzere hepsi için geçerli bir durumdur. 

Dikkat: Kripto paralar risklidir. Yüksek kazançlar gibi yüksel kayıplar da olasılık dahilindedir. Araştırmanızı iyice yapın ve kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla para asla yatırmayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...