12 Nisan 2022 Salı

Kucoin Referans Kodu - Davet kodu ile üye olma



Kucoin en iyi kripto borsalarından biri olarak bilinir. Türkiye'de çok sayıda üyesi bulunmaktadır. Kripto borsaları Binance'ten ibaret değildir, irili ufaklı birçok borsa bulunmaktadır ve bu borsalarda kimi coin ve tokenler çok daha fazla katlanabilmektedir. Örneğin Binance'teki bir coin yılda %10 %100 gibi artarken bu tür borsalarda gün içinde bile 10 katına çıkabilen coin ve tokenler bulunabilmektedir. Elbet bu her zaman böyle olmaz. Onlarca katına çıkan coin olduğu gibi onlarca kat düşen coin de bulunmaktadır. Bu sebepten her ne işlem yaparsanız yapın araştırmanızı iyi yapın. 

Kucoin'e referans kodu ile nasıl üye olunur? Referans kodu ne işe yarar?

Kucoin üye olurken referans kodu istemektedir. Referans koduna davet kodu da denmektedir. Davet kodunu girerek üye olduğunuzda yapacağınız işlemlerde komisyon indiriminiz olur. Nedir bu komisyon indirimi? Her borsada yapılan işlemlerin komisyon ücreti vardır. Örneğin 1000 dolarlık bitcoin aldığınızda borsa sizden 1-2 dolarlık ücret kesebilir. Her borsa için farklıdır bu, biz tamamen örnek olması açısından böyle verdik. İşte referanslı üye olduğunuzda ödeyeceğiniz bu komisyon her seferinde daha az olacaktır.

Kucoin global referans kodu nerede yazar, nasıl alırım?

Kucoin referans kodu olarak H4aH8w yazıp üye olabilirsiniz. 

Kocuin referans kodu: H4aH8w

Ya da direkt link üzerinden siteye gidip referans bölümünün otomatik yazılmasını sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...