13 Nisan 2022 Çarşamba

Binance referans kodu nerede? Nereden alınır, nereye yazılır, nasıl paylaşılır?

https://play.acast.com/s/binance-referral-id-what-is-binance-referral-code-yzmgx1jy


Binance kayıt işleminde referans bölümüne davet kodu yazmak kişiye komisyon indirimi sağlar. Bu sebepten üyeliklerde Binance referans kodu girmek kârlıdır. Aşağıda Binance referans kodu nerededir, nasıl alınır sorusuna cevap vereceğimiz gibi hali hazırda Binance üyesi olup referans kimliğini paylaşmak isteyenler için referans menüsünü göstereceğiz. Öncelikle referans koduna ihtiyacı olanlar için referans kodumuzu paylaşalım. Binance referans kodu nerededir, nasıl alınır?

Binance referans kodu:YZMGX1JY

trbinance referans kodu: A9J5U1K3

Binance borsasının genel sitesine yani hepimizin bildiği global sitesine üye olmak için YZMGX1JY referans kodunu kullanabilirsiniz. Binance'in Türk vatandaşları için hizmete sunduğu trbinance üyeliği içinse A9J5U1K3 kodunu kullanarak üye olabilirsiniz.


Referans kodu görselde de görüldüğü üzere referans kimliği bölümüne yazılır. 

Benim Binance hesabım var ve referans kodumu başkalarıyla paylaşmak istiyorum, nerededir bu referans menüsü, nasıl ulaşabilirim derseniz kısaca anlatalım. 


Web sitesinden yani binance.com'dan girildiğinde sağ üstte kullanıcı profili simgesi var, bu simgeye tıklıyor ardından "referans" menüsüne giriyoruz. 



Lite referans ve standart referans var burada. Hangisi ilginizi çekiyorsa ona tıklayın, her ikisi farklıdır. Biz standart referanstan devam ediyoruz.



Burada referanslı üyelerinizi, kazancınızı vs. görebilirsiniz. İlk defa bu bölüme gelenler ise referans ayarı değiştir diyebilirler. 




Yeni referans ekle diyerek bir referans kodu oluşturabilirsiniz. Birden fazla referans kodunuz olabilir. Hepsini farklı ayarlayabilirsiniz. Ne ayarı? Komisyon ayarı. 



"üye olana %10 bana %10" şeklinde ayar buradan yapılır. Referanslı üyelerinizin de sizin de bu sistemden uzun vadede kazanmanızın yolu referans ödülünü adil olarak bölüşmektir. %10 - %10 gibi. 

Referans bölümüne uygulamadan da erişilebilir. Uygulama ana sayfasındayken orta bölümde yatırma, emirler gibi menülerin yanında referans bulunur. 



Buraya dokunarak yine referansla ilgili işlemlerinizi yapabilirsiniz. Referans menüleri ve özellikleri zaman zaman değişmektedir, bu yüzden güncel bilgileri takipte olun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güncel Kripto para borsa referans kodları

Kripto para borsalarında referans kodları çok önemlidir. Çünkü bu kodlar sayesinde indirimli üye olursunuz. Çeşitli avantajlardan, kampanyal...